UN GUERRER LLUITA FINS EL FINAL

dimarts, 8 de febrer de 2011

GR-11 "el somni"

GR-11 o TRANSPIRINEICA.....un somni.....una terra.

Aquí un petit resum dels llocs i de les etapes, en que m´agrediria aconseguir més que el meu objectiu, el meu somni, ja des de marrec i quan anàvem al cau tothom ho volia fer, era com una llegenda fer el gr-11, i ara que estic plenament en el mundillo de fer animalades al màxim nivell destructiu des de que soc persona, dons he pensat que és al moment, tinc amics que l´han fet i si és molt dur. També fa un temps vaig estar a punt de engegar el projecte, però mai trobava prous dies de vacances, i com aquest any al Nadal no marxem amb la family....es el moment., si aquest any tinc curses que es necessiten una vida per preparar, i que em poden deixar tarat, però quin millor entrenament que aquest per la Ronda dels cims i el Montblanc, però això no serà corre a sac, sinó gaudir de la muntanya al màxim....sentir-me un més de la natura, ho aconseguiré, no ho sé, però de ben segur que ho provaré.

També dependrà una mica del meu germà, perquè ell es qui em farà de cotxe escombre, i la putada es que te exàmens, però em de mirar dates en que li sortiran, creuàrem els dits.


I si algú s´ànima a fer alguna etapa, jo encantat de la vida, vinga.

 
Del 11 al 25 de juny, serà el gran dia

Del Atlàntic al mediterrani, passant pel País Basc, Navarra, Aragó, Andorra i Catalunya, amb :

UN TOTAL DE 15 DIAS
UN TOTAL DE: 793,47 KM
DESNIVELL POSITIU: 41.900 Metres


ETAPA 1

-Sortida de Cabo Higer i arribada a Elizondo,

Passant per: Hondarribia, Irún, Ermita de san Martzial-Marcial, Coll de Erlaitz, Coll de Ursaín, Bera, Vera de Bidaosa, Coll de Idoia, Port de Lizarrieta, Nabalsako Lepoa-Coll de Nabarlatz o Nabalás, Coll de Irazako, Coll de Ursumiatza-Ursumiatza Lepoa, Coll de Eskisaroi, Coll de Iñaberri, Plana de Amezti.

Kilòmetres: 60´700 Km
Desnivell positiu: 2.200 m


ETAPA 2

-Sortida de Elizondo i arribada a Fàbrica de Orbaitzeta-Orbaiztako Olha

Passant per: Ermita de Santa Engracia, Coll Bailei, Coll de Urballo, Coll de Zaldegi, Coll de Bustalmorro, Coll de Enekorri, Urkiaga Mendatea-Puerto de Urkiaga, Adatun Lepoa-Collado de Adatún, Antecima del Iturrumburu, Casa Pablo, Coll de Arbilleta, Auritze-Burguete.

Kilòmetres: 54 Km
Desnivell positiu: 2.700 m


ETAPA 3

-Sortida de Fábrica de Orbaitzeta-Orbaiztako Olha i arribada a Isaba-Izaba

Passant per: Coll de Orión, Collet Superior de Mortae, Pont de la Cuestión, Casa de Irati o del Rey, Arrizabala o Abodi Occidental, Pas de las alforjas, Borda Botín, Santuario de Muskilda, Otsagabia, Ochagavía-Otsagabia, Merendero de Zopotrea, Coll de Kakueta, Coll de Belozkarre o Belazkorre, Santuario de Idoia.

Kilòmetres: 54´100 Km
Desnivell positiu: 1.850 m


ETAPA 4

-Sortida de Isaba-Izaba i arribada a Candanchú

Passant per: Ateas de Belabarze, Ibón D´Ezcaurri o de Ezkaurre, Peña Ezcaurri-Ezkaurre, Coll Abizondo, Coll d'Arguibiela-Muga, Zuriza, Cubillar-refugi de Tacheras, Coll de Petraficha, Cubillar -Refugi d'O Sabucar, Biello Cuartel de Carabiners-Vell Curtel de Carabineros en Guarrinza, Camping de la Selva de Oza, Selba d'Oza, Pla de la Mina, Achar d'aguas Tuertas, Port de l'Escalé, Ibón d'Estanés, Coll Causiats.

Kilòmetres: 53'250 Km
Desnivell Positiu: 2.700 m


ETAPA 5

-Sortida de Candanchú per la canal d'Izas i arribada a Balneario de Panticosa.

Passant per: Esbarre- Bifurcació de canal Roya, Entibo-Presa d'Izas, Coll d'Izas, Telacabina del Formigal, Sallén de Galligo, Entibo-Enbalse de a Sarra, Cubillar Nuevo de Respomuso- Refugi de Respomuso, Coll Tebarrai o Piedrafita, Coll de l'Infern.

Kilòmetres: 43'700 Km
Desnivell Positiu: 2.650 m


ETAPA 6:

Sortida de Balmeario de Panticosa i arribada a Pineta.

Passant per: Entibo- Enbalse de Ribon de Brazato, Coll de Brazato- Port Biello, Rio Ara, Sant Nicolàs de Bujaruelo- Buxargüelo, Puen Deros Nabarros,- Pont de los Navarros, Rincon de Suasó- Cubillar- Refugi de Góriz, Coll Arrablo, Coll Añisclo.

Kilòmetres: 50'250 Km
Desnivell Positiu: 3.100 m


ETAPA 7:

Sortida de Pineta i arribada a Biadós- Biadors.

Passant per: Plans- Plana de la Larri, Coll les Cornonetas, Bco. Pietramula, Chisagüés, Parzán, Coll Chistau, Cubillar de Biadors (Refugi).

Kilòmetres: 37'950 Km
Desnivell Positiu: 2.400 m


ETAPA 8

Sortida de Biadors i arribada a Estanys(Refugi d´Angliós).

Passant per: Añes Cruzes, Port Chistau- Estós, Cubillar- Refugi d'Estós- el Cantal, Punt de Sant Jaume, Pont de Ballibierna, Ibón baixo de Ballibierna, Coll de Ballibierna, Esbarré- Bifurcación, Ibón de Llauset, Cubillar, Refugi de Llauset, des de la bifurcació senyalitzada, Coll de Riu Güeno, Cubillar (Refugi d'Angliós).

Kilòmetres: 44'950 Km
Desnivell Positiu: 2.600 m


ETAPA 9

Sortida de Refugi de Llauset arribada a Sant Maurici.

Passant per: Ibón de Llauset, Coll d 'anglios, Estany Gran d'Angliós, Pont d'Ixalenques- Pont de Salenques, Espitau de Viella- Hospital de Viella, Espitau de Vielha, Port de Rius, Refugi de la Restanca, Pontet de Rius, Estanh de Montcasau, Refugi de Colomers, Port de Ratera d'Espot, Estany de Sant Maurici.

Kilòmetres: 45'570 Km
Desnivell Positiu: 3.150 m


ETAPA 10

Sortida de Sant Maurici i arribada a Àreu.

Passant per: Espot, Jou, La Guingueta, Dorve, Collada de la Serra, Coll de Montcaubo-Lo calvo, Borda Palau, Estaon, Bodes de Nibrós, Bordes d'en Vidal, Coll de Lleret, Lleret, Aineto, Tavascan, Boldís Sobirà, Coll de Tudela, Bodes de Costuix.

Kilòmetres: 52'700 Km
Desnivell Positiu: 3.500 m


ETAPA 11:

Sortida a Àreu i arribada a Encamp.

Passant per: Pla de la Selva, Refugi de Vall Ferrera, Estany d'Escorbes, Refugi de Baiau, Portella de Baiau, refugi de Coma Pedrosa, Arans, La Cortinada, Coll d'Ordino, Encamp.

Kilòmetres: 40'800 Km
Desnivell Positiu: 3.350 m


ETAPA 12

Sortida a Encamp i arribada a Planoles.

Passant per: Coll Jovell, Refugi de Fontverd, Refugi dels rius dels Orris, Refugi de L'illa, Coll de Vall Civera, Cabana- Cabanya des Esparvers, Portella de Calm Colomer o d'Engorgs, Refugi d'en Gorgs, Refugi de Malniu, Guils de Cerdanya, Puigcerdà, Vilallobent, Pista, Coll Marcer, Coll de la Creu de Maians, Dòrria, Carretera N-152.

Kilòmetres: 67'500 Km
Desnivell Positiu: 3.500 m


ETAPA 13

Sortida de Planoles i arribada a Beget.

Passant per: Refugi Corral Blanc, Collet de les Barraques, Torrent d'Estramera, Queralbs, Pont del Cremat, Santuari de Núria, Coll de Noufonts, Coll de Tirapits, Coll de la Marrana, Refugi d'Ulldeter, Setcases, Coll de lliens, Collada de la fembra Morta, Molló, Ritort, Coll de la Boixera, Can Planes, Molí d'en Sorolla.

Kilòmetres: 57'000 Km
Desnivell Positiu: 3.350 m


ETAPA 14

Sortida de Beget i arribada a La Vajol.

Passant per: La Farga, Les Feixanes, Pla de la Plantada, Talaixà, La Quera, Sant Aniol d' Aguja, Coll Roig, Coll del Bassegoda, Can Nou, Albanyà, Mas Ferrerós, La Trilla, Sant Andreu d'olivera, Molins d'en Robert, Maçanet de Cabrenys.

Kilòmetres. 54'600 Km
Desnivell Positiu: 2.200 m

ETAPA 15

Sortida de La Vajol i arribada al Cap de Creus.

Passant per: Ermita de Santa Eugènia, La Jonquera, Font de la Saula, Puig Falguers, Requesens, Reg de Mirapols, Coll de la Llosarda, Els Vilars, Mas Corbera, Convent de Sant Quirze de Colera, Vilamaniscle, Riera Valleta, Coll de les Portes, Llançà, Coll de Perer, Sant Pere de Rodes, El Port de la Selva, Sant Baldiri, Cala Tavallera. CAP DE CREUS!!!

Kilòmetres: 76'400 Km
Desnivell Positiu: 2.650m


Els desnivells i kilòmetres, els he contat jo una mica a oju, a la realitat, ja ho beurem, però això és una petita introducció i ja beurem al final quins números surten...segurament més.

m´encanta somiar.......

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Animal!!!
Jo si fos en BTT... la tornava a fer, però corrent i amb tant desnivel... :S

Jou27 ha dit...

Jo ni m´ho he pensat 2 vegades sinó sempre ho vaig aplaçant.
I si t´animes alguna etapa, ja saps, ara aquestes dates està el calendari a rebentar, i el teu ja m´el imagino lo apretat k està, salut makina.

Roger Verdaguer Serrat ha dit...

Ànims!!!!!

evalcarce ha dit...

Menuda pasada, yo lo he hecho en solitario con la Btt y se hace duro pero es. Hablaré con Albert a ver si te acompañamos alguna etapa chula.
Un saludo

david ha dit...

Nanu, estàs mooooolt malament, pitjor del que em pensava... juas juas
I es clar que si, collons !!
ets el meu ídol.

Jou27 ha dit...

Roger: a donar-ho tot, vagibé

Esteban: estaria molt bé que tu i l´Albert, vinguéssiu a fer alguna etapa i així comentem la jugada per l´ UTMB i de passo també entrenem una mica,jejejeje, parlant del Montblanc, hauríem de començar a mirar lloc per dormir, que sinó no trobarem rés, salut i parlem

David: ei nen, ja veus tinc un problema i és que sóc addicte, jjeejeeje, aviam si puc aconseguir-ho.
saps que, he fitxat pel teu equip, uueuee, esper-ho que feu algun entrenillo, fins aviat màkina.

cabarrocas3 ha dit...

Aquesta bestiesa, és de les bones!!! Si fos unes altres dates t'acompanyaria a l'etapa 14. Del Bassegoda avall és el meu terreny d'entrenament els mesos de juliol i agost.
Salut

Albert Perez Valero ha dit...

Quin Crack!!! i tant que t´acompanyarem a fer alguna etapa i gaudir de la teva companyia!! Cert, tenim que mirar jaaaa l´ajotjament a Chamonix, jo obtaria per un apartament!!!

Jou27 ha dit...

Cabarrocas3: aquesta zona és brutal, bueno algun altre dia serà, salut crack.

Albert: que passa nen, seria una passada fer alguna etapa, els Pirineus s´ho valen, i a mi m´anirà de conya, i si em de pillar un apartament ja de ja, miraré alguna cosa, aviam si trobut algú, vagibé i parlem.