UN GUERRER LLUITA FINS EL FINAL

dissabte, 7 de gener de 2012

25 MARATRAIL, ANAR-HI ANANT

Us presento la cursa del meu poble (Bonmatí), i aquest any el ser la 25ena edició, han tingut la genial idea de fer una cursa més llarga que la dels altres anys que eren de 10km, 15km, i 25km, aquest any hi haura una nova distància de 45km.

NOM I EDICIÓ: XXV MARXA o CURSA POPULAR ANAR-HI ANANT
TIPUS: Marxa, (Caminant o corrents)
DATA: 26 de febrer de 2012
DISTÀNCIA (metres): 45.000m
DESNIVELL POSITIU: 1.800 m
POBLACIÓ: Bonmatí (Sant Julià de Llor) 17164
COMARCA: La Selva
PROVÍNCIA: Girona
HORA: 7:30
LLOC DE SORTIDA: L’Envelat
LLOC D’ARRIBADA: Escola Sant Jordi
CORRIOL: 40%
ASFALT: 2%
PISTA: 58%
NÚMERO AVITUALLAMENTS SÒLIDS: 4
NOMBRE MÀXIM DE PARTICIPANTS: 200 persones
PREU: 15€
AVITUALLAMENTS: Si i esmorzar
TEMPS MÀXIM PER FINALITZAR: Fins 16:00 (8 hores 30 minuts)
OBSEQUIS: Si

INSCRIU-TE JA !!!!!

TOTA LA INFORMACIÓ A LA pagina web:  http://www.marxabonmati.com/

VIDEO DE L´ANY PASSAT A LA META 

Untitled from infsantjordi on Vimeo. més info:

REGLAMENT

1ª EDICIÓ MARATRAIL “ANAR-HI ANANT”  BONMATÍ

       Les presents normes de participació obliguen a tots els/les participants de la MARATRAIL “ANAR-HI ANANT” i eximeixen a l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ
         La cursa MARATRAIL és una prova atlètica de muntanya no competitiva, no hi ha classificacions oficials ni premis, que té per objectiu donar a conèixer,al llarg d’aproximadament 45 km, les principals capelles que existeixen a prop de Bonmatí: Mare de Déu de Calders, Sant Vicenç de Constantins, La Pietat, Sant Grau, Sant Roc, Santa Lena, Santa Brígida, Sant Pere Màrtir i Sant Julià del Llor i fer gaudir als participants de racons de singular bellesa i natura al 100%, com són la muntanya de Sant Grau, els cingles de Sant Roc, els camins dels Tres Rocs d’Amer o les vistes de les valls del rius Ter i Brugent.
         Està organitzada conjuntament pel Claustre i Ampa de l’escola Sant Jordi, l’Ajuntament de Sant Julià del Llor-Bonmatí i el Consell Esportiu la Selva; compta també amb la col·laboració de nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS
Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin majors de 18 anys.
Al tractar-se d’una prova de fons per muntanya, amb importants desnivells serà imprescindible estar ben preparat físicament per llargs recorreguts i portar l’equipament idoni per a l’especialitat. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
Les inscripcions estaran limitades a 200 participants.

DATA
         La prova es celebrarà el 26 de febrer de 2012. 

SORTIDA I ARRIBADA
La sortida es farà a partir de les 7:30 del matí davant l’envelat de Bonmatí. L’arribada serà a l’escola. Hora límit les 16:00.

ENTREGA DORSALS
         Els dorsals es lliuraran el dissabte 21 a l’escola “Sant Jordi”, de 17 a 19 hores, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 6:30 del matí, en el lloc de la sortida.

RECORREGUT
El recorregut, d’aproximadament 45 km, i un desnivell de 1.800 m+, es trobarà totalment senyalitzat amb cinta pròpia de l’organització i amb marques de guix a les cruïlles més conflictives. Al km 22 hi haurà un control de pas que els/les corredors/es hauran de passar abans de les 3 hores i mitja (11:00 del matí) de cursa. Tot aquell/a que arribi a aquest punt més tard d’aquesta hora, serà desviat fins a trobar el recorregut de la Marxa Popular; al final haurà fet aproximadament 33 km. Hi haurà també un altre control de pas al km 28 que s’haurà de passar abans de dos quarts d’una. Els que passin més tard se’ls desviarà cap a l’arribada i s’estalviaran aproximadament els 5 km que es faran al voltant de Santa Brígida d’Amer.
La prova disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta per què almenys, un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.
Llevat de per lesió o accident, un/a corredor/a no ha d’abandonar la prova si no és en un lloc de control. Aquell/a que hagi decidit abandonar la prova abans, és obligatori que acudeixi al següent punt de control per notificar-ho al responsable del lloc. En aquests punt es prendrà nota del seu nº de dorsal i podrà conservar aquest per poder beneficiar-se dels serveis oferts per l’organització al final de la cursa.
Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es faran entrega d’uns números de contacte en cas de necessitat.
Las solidaritat i el respecte de la resta de corredors/es seran crucials en aquest tipus de situacions.

RECORREGUT ALTERNATIU
L’organització es reserva el dret a desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol cas de força major obliguin a això.

AVITUALLAMENTS
Es disposarà de 4 avituallaments sòlids, aproximadament km 10, 21, 32 i a l’arribada. Hi haurà també punts d’aigua on els participants podran omplir els seus bidons. En cap cas es donaran ampolles.

INSCRIPCIONS
Només seran admeses les inscripcions realitzades a la pàgina web de la cursa, www.marxabonmati.com, en l’apartat inscripció, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’estableixi en la mateixa.
Les inscripcions es podran fer a partir del divendres dia 20 de gener i romandran obertes fins el dimecres 22 de febrer.
Després, si queden dorsals lliures, es podran fer personalment el dissabte 25 de febrer de 17 a 19 hores a l’escola “Sant Jordi”. En cap cas s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa.
El preu de la inscripció serà de 15 €.
Per donar la inscripció per totalment finalitzada i tramitada s’han d’haver complimentat tots i cadascun dels següents requisits.
-               Complimentar el panell d’inscripció completament sense deixar en blanc cap camp.
-               Tramitar el pagament de l’import total d’inscripció.
Un cop realitzada la inscripció, no se’n tornarà l’import.
Un cop acceptada la inscripció apareixerà el llistat de participants a la pagina Web, amb el número de dorsal atorgat.
Tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

ASSEGURANÇA
         L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb serveis d’urgència adients.

OBSEQUI
         S’obsequiarà a tots els participants amb una bossa on hi haurà entre altres coses una samarreta tècnica, una dessuadora i una edició especial de la revista “L’Amic” dedicada al 25è aniversari de la Marxa.
         A l’arribada hi haurà beure i menjar (carn, amanida, ...) per a tots els participants.

SERVEIS
         Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la zona esportiva.

DRET A L’IMATGE
         Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir el nom i cognoms i la seva imatge.        

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT
         El motiu de la no entrega d’ampolles d’aigua als avituallaments és únicament per no generar més residus que els necessaris.
Tots els participants es comprometen         a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses situades als diferents punts de control i a no malmetre de qualsevol manera l’entorn.
       Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.
Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.