UN GUERRER LLUITA FINS EL FINAL

dissabte, 21 d’agost de 2010

ELS 10 MANAMENTS DEL CORREDOR DE FONS

Ostres avui estic inspirat o se m´ha na anat la olla ja completament....d´aquí res fijo que em publican un llibre o fan una nova bíblia, al igual sinó fes tantes faltes, al loro: copyright-Joel jaile Casademont, je, je, je...no fos pas que em fes famós, no en serio són frases de motivació, per motivar-me a mi mateix i si algú ho llegeix i li va bé dons me n´alegro molt.


1; solo el penitente passarà, ostia no aquesta és de l´indiana jones.1-Si algun dia, has tingut que retirar-te per qualsevol circumstancia, no t´enfonsis, només es un capitul mes de l´historia de la teva vida i una lliçó que t´ajudarà a créixer com a corredor, aprèn del que ha passat i segueix endavant, sempre endavant i pensa que tots podem tenir un mal dia, agafat-ho com si hagessis anat a entrenar, es millor poder-se retirar que quedar-se a casa espaterrat al sofà mirant la telenovel·la.

-2-Pots passar-les putes corrents tota la nit, però tard o d´hora es farà de dia, i aquí comença una nova cursa, i et pots passar tot al dia sofrint com un cabró com si passes tota una vida, però la nit tornarà a arribarà i així van passant els dies del corredor de fons.

-3-Si de tant en tant, no proves al teu cos, posant-lo al limit, com sabràs les hores que pots aguantar corrents, com podràs saber tot al dolor i patiment que pots aguantar, com podràs saber quin es al teu limit? arriba al màxim i veuràs on ets capàs d´arribar, fliparàs on pots arriba i després ja estaràs enganxat.

-4-Si vols triomfar i acabar una cursa, no te quedis mirant la muntanya. Comença a pujar pas a pas, fins arribar dalt del pic i un cop a dalt fes al mateix però cap abaix i així successivament fins arribar a on vols, ex: la meta, a Can Pistraus...a i per acabar millor no fer allò que alguns en diuen arrancada de cavall arribada de burro, millor fer arrancada de savi arribada triomfal.

-5-Disfruta de les nits fredes, perquè quan tens calor vols fred, disfruta dels dies calorosos perquè quan passes nits fredes vols calor, disfruta de les turmentes perquè quan tens calor vols remullar-te, disfruta de la fusco, perquè quan et cremen els ulls del sol vols que es fagi fosc, disfruta dels dies assolaiats perquè quan portes tota la nit mirant fixament al terra amb un trist frontal, vols llum, disfruta del patiment perquè quan estàs lesionat sense fer absolutament res vols anar a córrer fins arribar zombi a casa, simplement disfruta del moment.

-6-Quan més sofreixis als entrenaments, menys sangraras a la batalla, ja saps a entrenar a mort, però sense lesions.

-7-En moments crítics, utilitza la imaginació per desconnectar de tot i no pensar amb lo kardat que estàs, si comences a pensar que si em fa mal aquí o allà, que faig jo aquí, que si em vull retirar.... estàs perdut, als pensaments et poden salvar ho fer caure, pensa que això que fem molts pocs ho poden fer, la satisfacció que tindràs si acabes (que això no es paga amb diners) coses que et motivin, que t´inspirin com aquestes frases que m´estic inventant a mi em motiven però cada persona li motiven coses diferents.

-8-Tothom pot ser capàs de aconseguir qualsevol objectiu, sigui quin sigui des de una cursa de 20km fins a una de x km, si es té entusiasme i es fa un bon entrenament no hi ha límits..

-9-Per triomfar a les curses, no es important arribar al primer, simplement s´ha d´arribar, aixecant-he de cada ostia que et cardis pel camí, encara que et kardis precipici abaix o que t´aguis perdut 2hores, sempre s´ha de continuar.

-10-Al córrer per muntanya no és com una competició que vas a vida o mort, és molt més que això, és la lluita contra un mateix...(viure o morir tu decideixes)


esper-ho que això ajudi a motivar a gent desmotivada i a mi mateix en moments crítics, això son coses que s´aprenen a base d´osties, que és la única manera que aprén un servidor i akets frases ja m´agrederia a mi seguir-les, seria molt més bon corredor, serà que no em venen blancasos cerebrals ni osties rares a mi, buff.

by jou